Bokning

Namn, Efternamn:

Telefonnummer:

E-post:

Antal personer:

Välj dag:

Välj datum:

Välj tid:

Välj datum:

Välj tid:

Välj datum:

Välj tid:

Övrigt:


OBS!

På grund av många bokningar under en viss tid på fredagar och lördagar så har vi nu valt att att dela upp sittningarna i 2 bestämda tider så vi kan ge fler gäster möjligheten att kunna besöka oss. 18.00-20.00 är första sittningen och 20:00 är det andra. Självklart kan ni fortsätta kvällen i vår mysiga lounge efter ni ätit klart.

Vänlingen fyll i alla obligatoriska fält innan du skickar formuläret till oss. Vi svarar så fort vi kan men ni måste dock boka bord minst 24 timmar innan bokningen ska gälla. OBS! Ni ska ha fått en bokningsbekräftelse från oss antigen via telefon eller e-post för att eran bokning ska gälla.

Bokar du bord med en hotmail-adress kan det hända att bekräftelse från oss hamnar i din skräppost, kika gärna där ifall du inte hittar den i inkorgen. Varmt välkomna till oss!

Observera! Ni får gärna sitta kvar hos oss efter att ni ätit, men kan då bli omplacerade till våran underbara och mysiga lounge-del, för att fortsättningsvis avnjuta sällskapet samt våran varierade dryckes meny.

Tack på förhand
Personalen